DOLAR 32,5980 0.25%
EURO 34,8033 0.39%
GBP 40,3663 0.51%
ALTIN 2.412,53-0,82
BITCOIN 21545500,48%

2 yaralı yoğun bakımda

ABONE OL
8 Ekim 2017 07:33
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Evrim KAMALI-Yeni Bakış

Haspolat da iki grup arasında çıkan tartışmada bıçaklar konuştu. Mesele ile bağlantılı olarak tutuklanan zanlılar Walter Oloruntosin Tejaiye ve Chika Victor Ibeleme  dün Lefkoşa’da mahkeme huzuruna çıkarıldılar.

Polis olayı anlattı

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Ercan Kunduracı olayla ilgili bulguları aktardı. Kunduracı 6 Ekim Tarihinde saat 20.00 sıralarında, Haspolat’ta Uluslararası Kibris Üniversitesi’ne ait umumi bir yer olan apartlar önünde kız meselesi yüzünden çikan tartışma sonucu zanlılar Chika Victor Ibeleme ve Walter Oloruntosin Tejaiye bir grup ve Haspolat’ta sakin Emmanuel Ojo, Jeffrey Ojo Alajhi ve henüz isimleri net olarak tesbit edilemeyen 3 diğer kişi ile birlikte bir taraf olup elleri ve ayakları ile vücutlarının muhtelif yerlerine vurmak suretiyle bir kavgada yer aldıklarını söyledi.

Sopayla saldırdı

Polis kavga sırasında zanlı İbeleme’nin tasarrufunda bulundurduğu tecavüzkar alet olan beyzbol sopasını sağa sola sallayarak karşı tarafta bulunan şahışları ciddi şekilde darp ettiğini belirtti. Polis memuru Ercan Kunduracı zanlı Tejaiye’nin ise elinde tutmakta olduğu ağız uzunluğu 22 cm toplam uzunluğu 38 cm olan bıçakla diğer taraf olan Emmanuel Ojo ve Jeffrey Ojo Alajhi ağır şekilde yaralamıştır. Polis meselede, zanlı Chika Victor Ibeleme tarafindan olayda kullanılan beyzbol sopasının henüz bulunamadığını ve aranmakta olduğunu aktardı.

2 kişi yoğun bakımda

Polis memuru Ercan Kunduracı olayın akabinde diğer grup olan  Emmanuel Ojo ve Jeffrey Ojo Alajhi, Lefkoşa Devlet hastanesinde yapılan ameliyata müteakip yoğun bakım servisinde müşahede altında tutulmakta olduklarını söyledi.  Polis huzurda bulunan zanlılar Chika Victor Ibeleme ve Walter Oloruntosin Tejaiye’nin ise hastahanede yapılan ilk yardım müdahalesine mütakip taburcu olup derdest emri gereği tutuklandıklarını mahkemeye aktardı.

Derin bıçak yaraları var

Polis tüm zanlıların vücutlarında derin kesici aletle oluşan yaralanmalar mevcut olduğunu belirterek soruşturmanın devam ettiğini ve aranmakta olan şahıslar olduğunu belirterek ilk etap da zanlıların  3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

 

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Tacan Reynar zanlıların soruşturma maksatlı 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam