DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
GBP 40,2943 -1.04%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20927811,57%

Anaokulu öğrencileri için materyal sergisi

ABONE OL
19 Temmuz 2017 09:59
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü ile  Fen – Edebiyat Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümü öğrencileri tarafından materyal sergisi düzenlendi.

Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü ile Türkçe Öğretmenliği Bölümü öğrencileri Öğrenci Merkezi’nde gerçekleştirilen sergide, Gülenyüzler Anaokulu öğrencileri için tasarladıkları materyalleri sundu. Proje kapsamında ziyarete gelen Gülenyüzler Anaokulu öğrencileri kendileri için tasarlanan materyalleri denedi ve gerçekleştirilen organizasyonla neşeli müzikler eşliğinde eğlendi.

Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Sarem Özdemir, Okul Öncesi, Sınıf ve Türkçe Öğretmenliği öğrencilerinin aldığı “Öğretim Teknolojileri ve Materyal Geliştirme” dersi kapsamında bu sergiyi düzenlediklerini,  materyallerin öğretim programı kazanımları dikkate alınarak tasarlandığını söyledi.

Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Özdemir, bu materyallerin tasarım ilke ve öğelerine uygun olarak tasarlanmış olup öğrenci gelişim özelliklerinin dikkate alındığını dile getirdi. Sarem Özdemir tasarım sürecinde materyallerin amaca uygunluğu, uzun süre dayanıklı olması, öğrencilerin güvenliği açısından tehdit oluşturmaması ve gerektiğinde güncellenebilir olmasının büyük önem arz ettiğine vurgu yaptı.

Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Sarem Özdemir, aynı zamanda içeriğin basitleşmesine, öğrenmenin daha hızlı ve kalıcı gerçekleşmesine yardımcı olan bu materyallerin tasarımının teori ve uygulama bölümüyle birlikte 3 ay sürdüğüne de dikkat çekti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam