DOLAR 32,4335 0.23%
EURO 35,0037 -0.21%
GBP 41,5799 0.72%
ALTIN 2.327,310,34
BITCOIN 22970012,07%

Asel Engineering LTD.’ten jeneratör dolandırıcılığı

ABONE OL
16 Ocak 2018 08:31
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Atay Cafer Ürel’in sahibi olduğu Asel Engineering LTD., jeneratör kuracağı gerekçesiyle bir süre önce GIFA INC’den 75 bin lira almasına rağmen söz konusu jeneratörlerin teslimini yapmadı. 

Yeni Bakış

GIFA Holding yönetimi tarafından verilen bilgiye göre, Asel Engineering LTD’e çalışan pazarlamacısı Gülsüm Bozla-

koğlu’nun yaklaşık on kez 

şirkete giderek jeneratör 

pazarlamaya çalıştığı, ikna etmeyi başardıktan sonra yapılan anlaşma sonucu Asel Engineering LTD’e peşinat olarak 75 bin lira çek yoluyla para ödendiği ifade edildi. Jeneratörlerin kurulmasının ardından geriye kalan ücretin de ödeneceği anlaşmasına varılmasına rağmen sözkonusu şirketin jeneratörlerin kurulumunu 10 Ocak’ta yapma sözü verdiği ancak beş gün geçmesine rağmen kaçamak cevaplarla jeneratörleri teslim etmediği belirtildi. 

Çeki bozdular, jeneratörleri teslim etmediler

Asel Engineering LTD. yetkilisi Atay Cafer Ürel’in jeneratörleri kurmadan paranın hepsini almak isteyerek yapılan anlaşmayı bozduğu belirtilirken şunlar ifade edildi, “Jeneratörler gelmeyince GIFA Holding olarak 8 Ocak’ta jeneratörlerin gelmesi için Asel Engineering LTD’i arayarak hatırlatma yaptık. Jeneratörlerin 10 Ocak’ta kurulacağı söylendi. Ancak sözkonusu şirket beş gündür bize kaçamak cevaplar vererek oyalamaya devam ederken işlemden vazgeçtiğimizi söylediğimizde de hizmet alamadığımız halde paranın iadesi yapılmıyor.

Yapılan araştırmalarımız neticesinde peşinat olarak ödediğimiz 75 bin liralık çekin bozdurulduğunu tespit ettik. Ödenen yüklü miktardaki rakamlara rağmen bize temin edilmesi gereken jeneratörlerden eser yok… En son dün yapılan telefon görüşmesinde ise kaçamak yanıtlarla oyalamalarına devam eden kurum, bizden, kalan paranın da ödenmesi talebinde bulundu. Şirketimize gelerek defalarca jeneratör satışı yapma çabasında olan şirket yetkililerinin gününde teslimat yapmayıp, sürekli oyalaması ardından paramızı iade etmek yerine bizden gerçekleştirmediği bir hizmet için ekstra para istemesi bizim de tahmin edebileceğimiz bir durum değildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam