DOLAR 32,3804 0.18%
EURO 35,0017 -0.25%
GBP 41,0107 0.24%
ALTIN 2.324,660,24
BITCOIN 2258276-1,05%

“Başarılarınız ülkemiz adına gurur verici”

ABONE OL
5 Mart 2017 11:05
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Yeni BAKIŞ

KKTC’nin  önde gelen Finans kuruluşlarından GİFA Holding’in son zamanlarda yaptığı atılımlar ve özellikle İran’lı işadamlarına kredi danışmanlığında önemli girişimleri ülke siyasilerinin de dikkatini çekti.

 

Arıklı Gifa’da

Bu amaçla GİFA Holding Genel Merkezini ziyaret eden ve Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kısa ile görüşen YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı GİFA Holding’in başarılarını gururla takip ettiklerini, ülkemiz işadamlarının ambargoları delip dünyanın önde gelen şirketlerine danışmanlık yapmalarının ayrı bir gurur kaynağı olduğunu belirterek şunları söyledi; “GİFA taktirle izlediğimiz milli sermayeli bir kuruluşumuz. Bu kuruluşumuz dünyanın önde gelen finans şirketlerine danışmanlık hizmeti veriyor. Çok büyük projelere imza atıyor. Bu bize gurur veriyor. Demek ki dünya vizyonuna sahip işadamlarımız imkan bulduklarında ambargo falan dinlemeden çok büyük projelere imza atabiliyorlar. Bu KKTC açısından oldukça önemli bir gösterge”

“Kısa aynı zamanda yardımsever bir işadamı”

Arıklı sözlerine şöyle devam etti; “GİFA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kısa aynı zamanda çok yardım sever bir işadamı. Ülkemizin yoksul veya ihtiyaç sahibi ailelerine aylardan beri yardım paketleri dağıtıyor. Bizim bildiğimiz paket sayısı 2000 rakamını aştı. Ayrıca  Yeni Bakış gazetesi ülkemizde gazete gitmeyen en ücra köşelerinde kadar dağıtılıyor. Keşke bu tür başarılı kuruluşlarımızın sayısı artsa. Biz Yusuf Kısa beyefendi’yi gururla takip ediyor ve örnek bir işadamı olarak takdir ediyoruz”

Kısa: Biz KKTC’ye inanmış biriyiz

GİFA Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kısa kabulde yaptığı konuşmada kuruluşlarının hızla dünyaya açıldığını, bir çok ülke şirketine danışmanlık hizmetleri verdiklerini, ülkeye yatırıma devam edeceklerini, aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesi olarak ülkemizin yardıma muhtaç ailelerine  yardım ettiklerini söyledi.

Yusuf Kısa; “Biz KKTC’ye inanmış insanlarız. Ülkemizin tanınmamışlığı veya ülkemize uygulanan ambargolar bizi yıldırmıyor. Bilakis bizi kamçılıyor. Çok yakında büyük projelerimiz hayata geçecek. Öte yandan sosyal sorumluluk bilinci içerisinde kazancımızın bir bölümünü yardıma muhtaç insanlarımızla paylaşıyoruz. Bu bize mutluluk veriyor” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam