DOLAR 32,4895 -0.18%
EURO 34,9673 0.34%
GBP 40,6899 0.25%
ALTIN 2.436,090,54
BITCOIN 21088691,31%

Bu görüntülerden utanınız

ABONE OL
13 Kasım 2017 08:31
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Eniz ORAKCIOĞLU
Doktor Fazıl Küçük’ün ebedi istirahatgahı Anıttepe’nin çevresi içler acısı bir durumda olduğuna geçtiğimiz haftalarda gazetemizde yer vermiştik. Kısa bir süre önce çevre düzenlemesinden geçen Anıttepe’nin, bugün duyarsız gençlerin içme ve buluşma alanı olduğunu da dile getirmiş, hem gençlerden duyarlılık, hem de polise ve belediyeye bir çare bulmaları yönünde çağrımızı da yapmıştık.. 
Hamitköy’de yer alan Anıttepe’nin arka kısmında yapılan düzenleme ve yol yapımı bölge sakinleri tarafından mutlulukla karşılanan bu proje şu an ise utanç tablosu haline geldiği ortada. Haftalar önce değindiğimiz bu konunun bugün hala aynı şekilde devam etmekte olduğunu da bir kez daha gözlemledik.

[ilgili-galeri=38]

“Polis devriye gezmeli”

Yeniden polise bölgeyi denetim altında tutması için çağrı yapmaktayız. 
Akşam hava kararması ile alem yapmak için ziyaretlerin başladığı bölgede, gençler alanı geç saatlere kadar içki içmek ve sevgilileri ile buluşmak için kullanıyor. Bu durumdan oldukça şikayetçi olan bölge sakinleri ise, “Bazı insanların hiçbir şeye karşı saygısı kalmamış.
Polisin özellikle Anıttepe ve buna benzer yerleri devriye gezerek bu manzaralara izin vermemesi lazım” dedi. Öte yandan gece geç saatlerde arabalarıyla bölgeye giden gençlerin içmek yanında arabadan müziğin sesini yüksek seste açarak, çevre sakinlerine rahatsızlık verdiğini söylemek yalan olmaz.

Her yerde içki şişeleri
Vatandaşın polise yaptığı çağrının yanında LTB’ye de çağrısı var ve haftalar önce yapılan çağrıyı yenilemekle birlikte, manzaranın gerçekten içler acısı olduğunu hatırlatıyorlar.
 Bölgede alkol alan kişilerin duyarsızca içki şişelerini sağa ve sola atması nedeniyle kötü bir görüntü ortaya çıktı. Bu noktada da Lefkoşa Türk Belediyesi’ne iş düşmektedir. Uzun zamandır temizlenmeyen alan kötü görüntüler oluşturmaktadır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam