DOLAR 32,5531 0.08%
EURO 34,9422 -0.11%
GBP 40,7540 -0.13%
ALTIN 2.455,320,80
BITCOIN 20881640,60%

Burası dağbaşı mı?

ABONE OL
25 Mart 2016 09:48
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Yeni Bakış Özel

 

Netway İnternet Şirketi’ne dün müşteri kimliğiyle giden iki şahsın, internetleri olmadığını öne sürerek,  şirket sahibi Fikriye Öztoygar’ın üzerine yürüdüğü iddia edildi.

Yeni Bakış’a konuşan Netway İnternet Şirketi direktörü Fikriye Öztoygar, biri kadın diğeri ise erkek olan iki kişinin dün öğle saatlerinde müşteri olduklarını iddia ederek ofisten içeri girdiğini ve internetleri olmadığı gerekçesiyle olay çıkarttığını anlattı.

 

İsim vermekten kaçındılar

Öztoygar, söz konusu kişilerden, şikayetlerini değerlendirmek ve bilgi vermek için geri döneceklerini bu nedenle isim istediklerini belirterek, olay çıkartan iki kişinin isimlerini vermediklerini söyledi.

 

“Üzerime yürüdüler”

Fikriye Öztoygar, kavga çıkarmaya çalışan kişilerin  ofis içerisinde sandalyeleri çekerek, üzerine yürüdüğünü belirterek, bu gibi kişilerin son bir hafta içinde ara sıra geldiklerini, müşterilerin önünde itibarı zedelemek amacıyla olay çıkarmaya çalıştıklarını kaydetti.  Öztoygar,  bu durumu provakasyon olarak değerlendirdiğini belirtti.

 

“Cihazlarımıza zarar verdiler araçlarımıza el koydular”

Öztoygar, Netway İnternet Şirketi’nin Flytom Networks LTD. ile ortaklığı olduğunu  ve  bir hafta önce bu ortaklığın bozulduğunu anlatarak, söz konusu olay çıkarmaya çalışan kişilerin Flytom Networks LTD. ile bağlantısı olduğunu düşündüğünü belirtti. Öztoygar, dün yaşanan olayı polise bildirdiklerini ifade ederek, Netway İnternet Şirketi’nin  verici cihazlarına da zarar verildiğini iddia etti. Öztoygar, Flytom Networks LTD yetkililerinin kendilerine ait iki iş aracına da el koyduklarını savundu.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam