DOLAR 32,3904 0.21%
EURO 35,0719 -0.02%
GBP 41,0598 0.36%
ALTIN 2.324,800,24
BITCOIN 2275147-0,40%

Güven Yüreyi rüzgarı

ABONE OL
8 Kasım 2017 07:33
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Ahmet İKİDERELİ

Maxim Royal’de eğlence dolu geceler devam ediyor. Her Cumartesi perdelerini keyif dolu saatlere açan Maxim Royal’de hafta sonu bir başka güzel yaşanıyor. Kıbrıs’ın hem eğlence hem yemek için en popüler duraklarından biri olan Maxim Royal özellikle geçtiğimiz hafta sonu hatırı sayılır bir kalabalığa ev sahipliği yaptı.

Açılış Türkan Arslan’dan

Bir kere yolu düşen konukların vazgeçilmez favorisi haline gelen Maxim Royal’de perdeler son dönemin başarılı seslerinden Türkan Arslan’ın birbirinden güzel şarkılarıyla açıldı. Sonrasında sahneyi devralan son dönemlerde Türkiye’nin en başarılı cabaret show kraliçelerinden Gediz izleyicileri gülmekten kırıp geçiren esprileri ve şarkıları ile muhteşem gecenin ateşini iyice artırdı.

Ve gecenin finali son dönemlerde Türkiye’nin yetiştirmiş olduğu en önemli seslerden Güven Yüreyi ile yapıldı. Geçtiğimiz hafta ‘’Sen Maşallah’’ şarkısı ile 50 milyon dinleyici sayısına ulaşan Güven Yüreyi; başarısının verdiği gururla ‘’50 milyonu geçmişiz; öncelikle tüm sevenlerime destek veren herkese çok ama çok teşekkür ederim’’ sözleriyle mutluluğunu sevenleriyle paylaştı. Geceye yılın şarkısı ‘’Sen Maşallah’’ ile başlayan sanatçı; son dönemlerin birbirinden güzel şarkılarını kendisini izlemeye gelen konukları için seslendirdi.’’Sekiz-Dokuz,Bir Bilebilsen, Karagözlüm’’ gibi şarkılarla konukları geceye hazırlayan sanatçı ilerleyen saatlerde güzel damar şarkılarını da söylemeyi ihmal etmedi. Konser arasında oryantal show ile devam eden gece ikinci bölümde de yine hız kesmeden en güzel şarkılarla devam etti.

Soner’in performansı büyük beğeni topladı

Kendisini izlemeye gelen konuklar arasında yer alan İzmir gece hayatının başarılı seslerinden Soner’i sahnesine davet eden sanatçı güzel bir düetle geceye renk kattı. Programının sonlarına doğru Türkiye’nin mega starı Tarkan’ın hem nostaljik hem romantik şarkılarından oluşan harika bir akustik performans sunan şarkıcı; kendisini izlemeye gelen konuklardan büyük alkış aldı. Hareketli şarkılarla yaklaşık üç buçuk saat sahnede kalan şarkıcı tadı uzun süre unutulmayacak bir gece yaşattı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam