DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
GBP 40,6534 0.01%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20623913,46%

Halk nefes borusu arıyor

ABONE OL
23 Temmuz 2018 08:23
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Hükümetin performansından memnun olmadıklarını dile getiren vatandaşlar, icraat görmek istediklerini söylediler


Bazı vatandaşlar yapılan zamlardan dolayı mağdur olduklarını ifade ederken, bazıları ise geçim sıkıntısının ciddi boyutlara ulaştığını dile getirdiler


Ülkede yaşam şartlarının gittikçe zorlaştığına dikkat çeken sokaktaki insan, hükümetin köklü adım atmasını istedi 


Hükümetin halk yararına  bir şey yapmadığını savunan vatandaşlar, “Ortada irade eksikliği var. Hükümet edenler vatandaşın refahı için çözüm üretmelidir” dediler


Melin DOBRAN

Hükümetin performansından memnun olmadıklarını  dile getiren vatandaşlar, icraat görmek istediklerini söylediler. 

Kimi vatandaş yapılan zamlardan dolayı mağdur olduğunu ifade ederken, 

kimisi de geçim sıkıntısının ciddi boyutlara ulaştığını dile getirdi. 

Yaşam şartlarının gittikçe zorlaştığına dikkat çeken sokaktaki insan, hükümetin köklü adım atmasını istedi. 

Halk için hükümetin bir şey yapmadığını savunan vatandaşlar, “Ortada idaresizlik var. Vatandaşın refahı için çözüm üretilmelidir” dediler.

Vatandaş ne dedi?

Mahir Demirbey

“Allah hükümetimizi başımızdan eksik etmesin. Bugüne kadar tek bir hükümet de ülkeyi yönetti, şimdi de dörtlü koalisyon yönetiyor. Kim gelirse gelsin bir şekilde idare ediyorlar. Şimdiki gidişata bakacak olursak, mevcut hükümetten memnunum.”

Adem Yazar

“Şu anki hükümetten memnun değilim. Git gide her şeye zam geliyor. Her gün borç ensemizde. Halk için bu konulara çözüm bulunması lazım. Ekonomik yönden sıkıntı çok. Kazandığımız, günlük masrafımızı karşılamıyor.”

Mustafa Yavuz

“Ben şu anki hükümetten pek bir icraat göremedim. Bazı belediyeler, insanlara hükümdarmış gibi davranıyor. Halk için yaptıkları bir şey yok. Halka verdikleri bir şey de yok. Hükümetten pek memnun değilim çünkü vatandaşa düzgün bir hizmet yok.”

Yasin Yılmaz

“Ülke tamamen dövize dönmüş durumda. Henüz görevdeki hükümetten bir icraat göremedik ki memnunuz ya da memnun değiliz diyebilelim. Son dönemlerde birçok şeye zam geldi mesela. Bunun önlemi alınmazsa bu zamların arkası kesilmez. Halk için çözüm üretilmelidir. Vatandaşın yararına icraat yapılmalı.”

Kazım Özçelebi

“Asgari ücret yerinde sayıyor. Vatandaş sürekli zam yiyor. İnsanlar artık bir şey alamaz duruma geldi. Gördüğümüz kadarıyla ülkede ciddi bir geçim sıkıntısı ve ekonomik kriz var. Devletin bu konuda önlem alması ya da bir çalışma yapması gerekiyor.”

İsmail Akandere

“Ben şu anki hükümetten memnun değilim çünkü ortada zamlar ve idaresizlik var. Çalışanın aldığı maaş, geçinmesi için yetmiyor. Çalışıyoruz çalışıyoruz ama yine de elde ettiğimiz bir şey olmuyor. Her şeye zam geliyor. Geçinmek için insanlar sıkıntı yaşıyor. Bir birikim yapamaz hale geldik.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam