DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
GBP 40,2943 -1.04%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20846892,33%

Her yerden uyuşturucu fışkırıyor

ABONE OL
10 Aralık 2017 08:46
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Evrim KAMALI

Lefkoşa’da alınan ihbar üzerine gerçekleştirilen operasyonda tasarruflarında uyuşturucu madde bulunan zanlılar Vural Bozalar ve Hakan Aldağ tutuklandı. Mesele ile ilgili olarak yapılan ileri soruşturmada bağlantılı olduğu düşünülen Y.B’de tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Polis bulguları aktardı

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Cemal Ramiz olayla ilgili bulguları aktardı. Ramiz huzurda bulunan zanlılar Vural Bozalar ve Hakan Aldağ’ın 8 Aralık tarihinde, saat 18.00 sıralarında,  Lefkoşa’da bir araç içerisinde bulundukları sırada Narkotik şubede görevli polis ekibinin, üzerlerinde yaptığı aramada zanlı Bozalar’ın üzerinde yaklaşık 2 gram, zanlı Aldağ’ın ise yaklaşık 3 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi. Polis mesele ile ilgili olarak yapılan ileri soruşturmada zanlı Vural Bozalar’ın ikametgâhında yapılan aramada yaklaşık 1 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, içerisinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan öğütücü ile içerisinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan iki adet sigara izmariti bulunduğunu belirtti. Polis memuru Camal Ramiz zanlı Hakan Aldağ’ın ise ikametgâhında yaklaşık 45 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare yapıldığını aktardı. Ramiz, zanlı Vural Bozalar’ın vermiş olduğu gönüllü ifadesinde konu uyuşturucu maddeyi 3 gram olarak zanlı Hakan Aldağ’dan aldığı itirafında bulunduğunu söyledi. Polis zanlı Aldağ’ın ise ifadesinde tasarrufunda bulunan konu uyuşturucu maddeyi huzurda bulunan zanlı Y.B’nin yönlendirmesi ile 6 Aralık tarihinde Lefkoşa’da bir şahıstan aldığı bayanında bulunduğunu söyledi. Polis meseleye bağlantısı olduğu düşünülen Y.B’nin de soruşturma maksatlı tutuklandığını söyledi.

Soruşturma sürüyor

Polis memuru Cemal Ramiz zanlılar aleyhine başlatılan soruşturmanın devam ettiğini ve tahkikatın salimen yürütüle bilmesi için ilk etap da 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

3 gün poliste 

bekleyecekler

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Tacan Reynar zanlıların soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Basını engelleme 

girişimi

Mahkeme öncesi görüntü almaya çalışan basın mensuplarını zanlı yakınları engellemeye çalıştı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam