DOLAR 32,4525 0.12%
EURO 34,4942 -0.02%
GBP 40,3991 0.08%
ALTIN 2.475,58-0,29
BITCOIN 2054678-4,54%

Mücadele başlıyor

ABONE OL
23 Eylül 2016 10:37
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

K-Pet Süper Ligi’nde 2016-2017 Sezonu’nun ilk maçında GAÜ Çetinkaya ile geçtiğimiz yılın süper lig şampiyonu Mağusa Türk Gücü karşı karşıya gelecek.

Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanacak maç saat: 18.30’da başlayacak.

GAÜ- Çetinkaya teknik direktörü Mehmet Ali Özgürgün , ligin ilk haftasında kendi evlerinde geçtiğimiz yılın şampiyonu MTG ile zor ancak güzel bir karşılaşmaya çıkacaklarını ve hedeflerinin,kendi saha ve seyirci avantajını kullanarak lige galibiyetle başlamak olduğunu söyledi.

Mağusa Türk Gücü Teknik Direktörü Ali Oraloğlu ise Süper Kupa’nın futbolcularına motivasyon olduğunu ve GAÜ Çetinkaya maçına bu moralle çıkıp kazanmak istediklerini söyledi.

 

Mehmetali Özgürgün : “İyi başlangıç yapmak istiyoruz”

GAÜ- Çetinkaya teknik direktörü Mehmet Ali Özgürgün, karşılaşmanın gece oynanacak olmasının her iki taraf için de artı olduğunu ifade etti. Özgürgün, sıcakta oyuncuların performansının düştüğünü ve bu yüzden gece maçının hem performans hem de motivasyon olarak olumlu bir etki yaratacağını söyledi.

Mehmet Ali Özgürgün, geçtiğimiz sezon kaybettikleri şampiyonluk yarışında bu sezon ipi göğüslemek istediklerini ve bu hedef doğrultusunda lige iyi bir başlangıç yapacaklarına inandığını söyledi. Özgürgün, zorlu MTG karşılaşmasında herhangi bir eksikleri olmadığını ayrıca taraflarını da takıma destek vermeye çağırdığını ifade etti.

 

Geçtiğimiz yılı şampiyon tamamlayan ve  Süper Kupa’yı da K.Kaymaklı’yı mağlup ederek  müzesine götürüp sezona oldukça iyi bir başlangıç yapan MTG ligin başlamasını bekliyor.

 

Ali Oraloğlu: “Galibiyetle dönmek istiyoruz”

MTG teknik direktörü Ali Oraloğlu, lig öncesinde moral-motivasyonlarının oldukça üst seviyede olduğunu ve  zorlu GAÜ-Çetinkaya deplasmanından galibiyetle dönmek istediklerini ifade etti.

Ali Oraloğlu, ligin ilk maçlarının her zaman zorlu geçtiğini ve lige GAÜ Çetinkaya gibi zor bir deplasmanda başlayacaklarını belirtirken, bu mücadeleden galip ayrılacaklarına inandığı söyledi. Oraloğlu, bu zorlu mücadele öncesinde sadece Mehmet Çil’in hafif bir sakatlığı bulunduğunu ve durumunun maç saatinde belli olacağını söyledi. Oraloğlu Çil dışında herhangi bir eksikleri bulunmadığını ve  bu mücadeleye 3 antrenmanla hazırlanacaklarını sözlerine ekledi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam