DOLAR 32,4340 0.17%
EURO 35,1209 -0.09%
GBP 41,1174 0.25%
ALTIN 2.322,440,16
BITCOIN 22920672,75%

Olmasa daha iyi olurdu!

ABONE OL
24 Eylül 2016 10:39
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Eniz ORAKCIOĞLU

 

TDP Mağusa İlçe Başkanı Mustafa Emiroğluları’nın partiden ihraç talebiyle  disiplin kuruluna verilmesiyle başlayan tartışmaları Yeni Bakış’a değerlendiren parti yetkilileri disiplin kurulunun kararını açıklamasının ardından “Suçlu”nun belli olacağını belirtti.

 

TDP Parti Meclisi üyesi Dr. Suphi Hüdaoğlu,

“Yüksek sesle tartışılıp aşılacak bir konu değil”

 

Konunun disiplin kuruluna sevk edildiğini hatırlatan Hüdaoğlu, Disiplin kurulu konuyu bütün ayrıntıları ile değerlendirip gerekli kararı verecek bu aşamada bizlerin ve bir başkasının yorum veya açıklama yapması ne sorunun çözümüne, ne de partiye katkı sağlamaz diye düşünüyorum. Disiplin kurulunun kararını beklemek önemli.  Konunun yüksek sesle tartışılıp aşılacak bir konu olmadığına dikkat çeken  Hüdaoğlu, “ Birbirini suçlamanın kimseye bir avantajı” dedi.

TDP Milletvekili Hüseyin Angolemli

“Hoş bir olay değildi”

TDP Milletvekili Hüseyin Angolemli de, olayın disiplin kurulunda olması nedeniyle üzerinde konuşmanın çok sağlıklı olmayacağını kaydetti.

 Angolemli, “Bu konuda bu raddeden sonra bir şey söylemek yanlış olur ki disiplin kurulunun vereceği karara hepimiz uyacağız. Dolayısıyla haklı veya haksız durumu bu soruşturmanın sonunda belli olacaktır. TDP Başkanı Cemal Özyiğit ile Eski TDP Başkanı Mehmet Çakıcı’nın arasındaki gerginlik ve tartışma ortamı ise hoş bir olay değildir. Ama şunu da söylemem gerekiyor ki siyasette bu tür gerginlikler zaman zaman yaşanmaktadır, kaldı ki  TDP yönetim kurulu toplantısında  Sayın Özyiğit ve Çakıcı da dâhil olmak üzere hepimiz bir aradaydık ve birlikte çalışmalarımızı sürdürdük” diye konuştu.  Son günlerde yaşanan gerginlik ve tartışmaların TDP’ye eksi bir puan getirmediğini ve partinin bu sorunlardan dolayı zarar görmeyeceğini belirten Angolemli, “Her partide  olduğu gibi TDP’de de zaman zaman ufak tefek sorunlar olması doğaldır ve kaçınılmazdır” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam