DOLAR 32,2900 -0.17%
EURO 34,8096 -0.05%
GBP 40,6545 0.09%
ALTIN 2.407,750,61
BITCOIN 20728410,25%

Polis devriyesi artırılsın

ABONE OL
19 Aralık 2018 07:22
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Melin DOBRAN

Surlariçi İbrahim Paşa Mahallesi Muhtarı Bülent Baytekin, bölgede geceleri dıştan gelen ve alkol alıp rahatsızlık veren gençlerin olduğunu söyledi. Muhtar Baytekin, yetkililere çağrıda bulunarak, polis devriyelerinin artırılmasını istedi. Bölgeye özellikle hafta sonları güzel bir nüfus aktığını dile getiren Baytekin, daha fazla yatırım yapılması gerektiğini söyledi. Bu sayede Baytekin, hem bölgenin canlanacağını hem de esnafın kazanacağını belirtti.

“Bölgelinin huzurla hayatına devam etmesini istiyorum”

“Ben 2006 yılından beri muhtarlık görevini yapmaktayım. Bölgemiz genelde yaşlı insanlardan oluşmaktadır. Bölgeye, Samanbahçe evlerini görmeye gelen turistler, kafileler var. Bölgemiz güzeldir ama geceleri problemler ortaya çıkıyor. Polisin Surlariçi’nden çıkmasıyla, genelde dışardan gelen ve alkol alarak rahatsızlık veren gençlerle uğraşıyoruz. Benim istediğim bölgedeki devriyelerin artırılması ve bölgelinin hayatını daha huzurlu bir şekilde devam ettirmesidir.”

“Bölgeye daha fazla yatırım yapılmasını istiyoruz”

“Belediye ile fazla sıkıntımız yoktur. Sağ olsunlar her aradığımızda, görevli kişi bölgenin sıkıntısına müdahale ediyor. Devletten istediğimiz bölgeye yatırım yapmasıdır. Bölgede 2 yıl içinde barlar, restoranlar, yatı evleri açıldı. Bunların da devletimiz tarafından desteklenerek, daha da genişletilerek bölgenin canlandırılmasını istiyorum. Hafta sonu bölgeye, barlara ve restoranlara güzel bir nüfus akmaktadır. Bunu gündüz de başarabilirsek bölge daha da canlanacak ve esnaf da kazanacak.”


“Kaldırımlar ve asfaltlar yapıldı”

“Bölgede altyapı sorunu UNOPS projesi yapıldıktan sonra kalmadı. Su baskını bugüne kadar yaşanmadı. Geçen yıl Girne Kapısı’nın bir bölümünde kaldırım sorunu vardı. Belediye başkanımız kaldırımları düzelttirdi. Asfalt dökülecek yerleri asfaltladı. Bölgedeki ağaçlar budanıyor ve çöp bidonları da değişti. Bölgede bir parkımız var inşallah belediye başkanımızın yardımıyla tamir edilecek.”

“Bölgede çok sayıda otopark var”

“Bölgede park yeri sorunu olduğuna inanmıyorum. Ben de park yeri işletiyorum. Bence insanlar yürümek istemiyor. Surlariçi’ne girildiğinde Samanbahçe otopark var, yukarıda Mahmut Paşa otoparkı var, Selen otopark var, Bandabulya tarafında ve Yediler bölgesinde de 2-3 tane var. Bence otopark olayı sorun değil, insanların yürümek istememesinden dolayı kaynaklanıyor. Ceplerinden para çıksın istemiyorlar ben bu kanıdayım.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam