DOLAR 32,3471 0.25%
EURO 35,1713 0.01%
GBP 41,0859 0.08%
ALTIN 2.303,491,15
BITCOIN 22930322,70%

Poliste yeni bir “Skandal”

ABONE OL
11 Eylül 2017 08:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Yeni BAKIŞ

Üst düzey bir polis mensubunun  bir dosya için bir savcıya rüşvet teklif etmesi hem polis teşkilatı hem de savcılık içinde bomba etkisi yartattı. ( Sözkonusu polis subayı ve  rüşvet teklif ettiği savcının ismi Yeni Bakış’ta olmasına karşın polis ve savcılığın zarar görememesi için şimdilik isimleri gizli tutuyoruz)

Soruşturma başlatıldı

Konuyla ilgili Yeni Bakış’a bilgi veren hukuk ve polis çevresinden  kaynaklar olayı “Skandal” olarak nitelendirirken, konuyla ilgili Başsavcılık soruşturma başlatılacağını belirtti.

 

Daha önce yaşanmış örnekleri var

 Bu arada basına da yansıdığı şekliyle, Polis Müdürlerinden Hüseyin Sağıroğlu, kundaklanan 2 oto galeri  olayında azmettirici Enver Bahçecilere  bilgi sızdırmasıyla gündeme gelmişti.

Polis birçok konuda sıkıntı

Öte yandan bir süreden beri polisin içindeki sıkıntılar ayyuka çıkarken mahkemelik olan  terfilerden, adam kayırmaya, ast üst ilişkilerinden polis-vatandaş ilişkisine teşkilat hakkında birçok iddia ortaya atılmakta.

Yıldırım: Çürük elmaları tek tek ayıklayacağız

Anımsanacağı  gibi GGK Komutanı Tümgeneral Yılmaz Yıldırım   göreve atanmasının hemen ardından polise yönelik iddialara karşılık teşkilat içindeki “Çürük elmaların” tek tek ayıklanacağını açıklamıştı.

 Atamalar kısa bir süre sonra gerçekleştirilecek

Bu arada, Polis teşkilatı içertisinde kısa bir süre sonra yeniden atamaların gündeme geleceğine dikkat çekilirken,  bu  atamaların usulüne uygun ve hak edene hak ettiği şekilde mi verileceği , yoksa yine geçmişte olduğu gibi şaibeli ve mahkemelik olacağı ayrı bir merak konusu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam