DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
GBP 40,2943 -1.04%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2077342-1,85%

Sinirler fena gerildi

ABONE OL
26 Ekim 2017 08:10
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Evrim KAMALI

 Ayrıldığı eşi N.Ç’nin başka birisiyle görüşmesini hazmedemeyen Ahmet Çetin Yılmazayaz yanına kız kardeşi Sevda Melek Bulut’u alarak eski eşin evini bastı. N.Ç’nin evine zorla giren zanlılardan Yılmazayaz, eski karısının eşyalarına zarar verdi, hakaretler etti, N.Ç ile annesini iterek darp etti. Kız kardeş Bulut ise abisiyle bir olup evine zorla girdiği N.Ç ve kız kardeşine küfürler yağdırdı. Bu olaydan bir gün sonra sokakta karşılaştığı N.Ç’nin boğazına sarılan zanlı Bulut ölüm tehditleri savurdu. Şikâyet üzerine tutuklanan iki kardeş dün teminat için Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

Polis olayla ilgili bilgi verdi

Duruşmada aktarılan bilgilere göre, zanlı Ahmet Çetin Yılmazayaz, yanına kız kardeşi Sevda Melek Bulut’u alarak 24 Ekim saat 23.30 sıralarında eski eşinin Girne’de kaldığı apartmana gitti. Eski eşinin başkası ile görüştüğü gerekçesiyle olay çıkaran zanlı Yılmazayaz, zorla ayrıldığı karısı N.Ç’nin evine girdi. Zanlı Yılmazayaz, evde masa üzerinde bulunan eski eşine ait bin 800 TL değerindeki bilgisayarı yere atıp kırdı. N.Ç’nin koluna tokat atıp darp eden zanlı, N.Ç’nin annesini ise ittirdi. Kız kardeşi zanlı Bulut ise N.Ç’nin evinin dış kapısına tekme atıp 100 TL maddi hasar verdi. Zanlı iki kardeş olay yerinden ayrılmadan önce apartman merdivenlerinde bağırıp hakaretler yağdırdı. Zanlı Bulut hem N.Ç’ye hem de N.Ç’nin kız kardeşine küfür içerikli sözlerle saldırdı. Bu olayın ardından 25 Ekim tarihinde zanlı Bulut, Girne’de sokakta karşılaştığı abisinin eski eşi N.Ç’ye yeniden saldırdı. N.Ç’nin boğazını sıkıp, yüzüne tokat atan zanlı, “Seni öldüreceğim, ben öldürmesem dahi babam öldürecek “şeklînde tehdit etti.

Şikayet üzerine tutuklandılar

Zanlı kardeşler, N.Ç ve ailesinin şikâyeti üzerine tutuklanarak mahkemeye çıkarıldı. Zanlı Yılmazayaz, “Kasti hasar, mülke tecavüz, darp, rahatsızlık ve hakaret etme” suçlarından, kardeşi Bulut ise “Kasti hasar, mülke tecavüz, darp, şiddet tehdidi ve hakaret etme suçlarından teminata bağlandı. Mahkeme, her iki kardeşin 2 bin TL nakit teminat yatırmasına, her biri için iki kefilin 25 bin TL kefalet senedi imzalamasına, zanlı Yılmazayaz’ın ek olarak 50 bin TL şahsi kefalet senedi imzalamasına emir verdi. Zanlıların davaları görülünceye kadar yurt dışına çıkışlarına da yasak getirildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam