DOLAR 32,5897 0.34%
EURO 34,8276 0.24%
GBP 40,4180 -0.46%
ALTIN 2.507,930,96
BITCOIN 21025882,15%

Vücuttaki iltihabı sökücü 7 farklı meyve suyu

ABONE OL
31 Mayıs 2018 10:52
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Meyve suları: sinüzit, artrit, bronşit ve daha pek çok iltihaplı hastalıklardan korunmamızı sağlayan iltihap sökücü bileşenler içerir. 

Bu hastalıklara sebep olan iltihaplar ileride; diyabet ve kardiyovasküler (dolaşım sistemi hastalığı) gibi ileri düzey riskli hastalıklara neden olur.

Bu tür durumlarda insanlar; ilerleyen yaşın veya bağışıklık sisteminin bu hastalıklara sebep olabileceğini düşünür. Fakat bunun en büyük sebebi dengesiz beslenmektir. 

İltihaplanmayı önlemek için ise çeşitli meyveleri tüketmek oldukça faydalı olacaktır. Bazı meyve sularını içerek bu iltihaplanmalardan korunabilirsiniz.

İşte İltihap Sökücü 7 Farklı Meyve Suyu:

1. Ananas ve Papaya Meyve Suyu

Bu tarifimiz hem lezzetli hemde oldukça besleyicidir. Ananas ve papayadan yapacağımız bu meyve suyu lif bakımından oldukça zengindir. 

Bu meyve suyunun malzemeleri ise: yarım fincan kadar taze ananas suyu, 1 fincan kadar papaya suyu ve 15-20 adet kişniş.


2. Elma ve Kızılcık Meyve Suyu

Elmalı kızılcık suyu; iltihap kurutmada oldukça etkilidir. Bu tarifin malzemeleri ise; soyulmuş 1 adet kırmızı elma, 4 adet badem, 1-2 fincan kadar kızılcık, az miktarda zencefil ve istediğiniz ekşiliğe göre limon suyu.

3. İltihap Önleyici Atom İçecek

Sıradaki tarifimiz ise iltihap rahatsızlıkları için oldukça etkili olan bir içecek. 

Bu içeceğimizin malzemeleri ise: 1 adet doğranmış havuç, 1 adet elma, 1 adet kereviz, 1 adet armut, bir parça zencefil, istediğiniz miktara göre biraz zerdeçal tozu ve limon suyu.


4. Yumuşak Meyveli Elma Suyu

Bu tarifimiz ise antioksidan ve önemli besinler bakımından oldukça zengindir. Ayrıca sağlığınız için oldukça faydalıdır. Bu tarifimizin malzemeleri ise; 1 fincan kadar nar, yarım fincan kadar yaban mersini, 1 fincan kızılcık, 1 adet elma ve 1 adet limon.


5. Zencefilli Üzüm Suyu

Zencefil ve üzüm ile yapacağımız bu meyve suyuna ek olarak ıspanak ve maydanozla güçlendireceğiz.  Malzemelerimiz ise: siyah üzüm, elma, kızılcık, ıspanak, zencefil ve maydanoz.

6. Kırmızı Meyveli İçecek

Bu tarifimiz ise iltihap tedavisinin yanında kahvaltıda içebileceğiniz harika bir içecektir. 

Malzemelerimiz ise; 1 adet elma, 1 adet soyulmuş havuç, 1 adet soyulmuş salatalık, 1-2 dal kırmızı lahana, 1 adet mango ve birkaç adet çilek.


7. Kivi ve Böğürtlenli Meyve Suyu

Sıradaki iltihap sökücü ve bir o kadar lezzetli olan meyve suyunun malzemeleri ise; kivi, armut, ananas, nane ve böğürtlen.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam