DOLAR 32,5841 0.21%
EURO 34,8062 0.4%
GBP 40,4006 0.6%
ALTIN 2.411,11-0,88
BITCOIN 21545700,70%

Yalova’da taşlar yerine oturuyor

ABONE OL
4 Eylül 2017 10:07
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Sezon hazırlıklarına geçen yıldan çok farklı başladıklarını aktaran Kolcu, taşların yavaş yavaş yerine oturması ile birlikte istenilen noktaya gelebileceklerini ifade etti.

Yalova olarak geçen yıl çok iyi performans sergilediklerini aktaran Derviş Kolcu, kadro olarak geride kalan sezondan uzak olsalar bile yeni sezonda ellerinde bulunan kadro ile iyi işler yapmak istediklerini ifade etti. Sezon öncesi hazırlıklarına istenilen düzeyde başlamadıklarını söyleyen Kolcu, takım içindeki oyuncuların yeni yeni gerçek performanslarını ortaya koymaya başladıklarını söyledi.

Geçen yılki iskelet kadrodan önemli isimlerin aralarında kaldığını, takıma yapılan yerli transferler sonrası ise şablon konusunda bir takım çalışma başlattıklarının altını çizdi. Bülent Arkın’ın futbol şubesinin başına gelmesi sonrası oyuncularla olan sorunlarında hemen hemen tümünün ortadan kalktığını aktaran Yalova Teknik Direktörü Derviş Kolcu, ligin başlamasına kısa bir süre kala daha keyifli noktaya geleceklerine olan inancını vurguladı.

Yeni sezona on maçlık ceza ile başlayacaklarını hatırlatan Yalova Teknik Direktörü Kolcu, buna rağmen lige hem iyi bir giriş yapmak hem de, iyi bir takım görüntüsü vermek istediklerini ifade etti. Sezon öncesi hazırlıkları sürecinde yaptıkları hazırlık karşılaşmalarında tam kadro çıkmamakla birlikte iyi görüntü sergileyemediklerini de ifade eden Kolcu, şu an iyi yolda olduklarını ancak önlerinde daha aşılacak çok yolun olduğunu belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam