DOLAR 32,5602 0.21%
EURO 34,9855 0.01%
GBP 40,7817 -0.06%
ALTIN 2.448,470,52
BITCOIN 20960920,01%
Konser geliriyle 105 çocuk eğitim bursu alacak

Konser geliriyle 105 çocuk eğitim bursu alacak

Ünlü Anadolu Rock sanatçısı Haluk Levent, "Şampiyon Melekler" için Girne Amfitiyatro’da konser verdi

ABONE OL
29 Eylül 2023 08:27
Konser geliriyle 105 çocuk eğitim bursu alacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Ünlü Anadolu Rock sanatçısı Haluk Levent, dün akşam “Girne Arkın Group Fest 23” kapsamında Amfitiyatro’da konser verdi.

Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Şirin ve Grup SOS’in de Haluk Levent öncesinde sahne aldığı konsere 5 bin kişinin üzerinde müziksever katıldı.

Konserde Haluk Levent, sadece kendi şarkıları yanında, “Dillirga”, “Köprüden Geçemedim” gibi klasikleşmiş Kıbrıs eserlerini seslendirdi.

Konserde Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ni sahneye çağıran Haluk Levent, “Bu konserde harcadığınız paralar 105 çocuğumuz için 1 yıllık eğitim bursu oldu” diyerek, mikrofonu Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Başkanı Ruşen Karakaya’ya verdi.

Karakaya: “Lütfen bize adalet davamızda destek olun”

Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Başkanı Ruşen Karakaya da şu şekilde konuştu:

“6 Şubat 2023 tarihinde Adıyaman’da yaşanılan depremde rant ve para uğruna yapılan binanın 10 saniye içinde yıkılmasıyla can parçalarımızı, en sevdiklerimizi kaybettik. Şampiyon Meleklerimiz bugün bizimle, bizi izliyorlar, onlar bize, size hepimize güç veriyorlar. Biz aileler olarak bir araya geldik ve Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ni kurduk. Bizim amacımız hep birlikte çocuklarımızın, velilerimizin ve öğretmenlerimizin adaletini sağlamak. Her gece sosyal medyada ‘adalet’ diye çığlıklar atıyoruz, lütfen bize adalet davamızda destek olun. ‘İsias ortak davamız’ diyerek adaleti sağlayacağız ve onlar bizimle gurur duyacak çünkü başka çocuklar ölmeyecek.

Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği çocuklarımızın elinden alınan gelecekleri ve eğitimleri için sadece bu amaçta çalışmalar yapacaktır. Biz ilk hedefimiz ile 70 çocuğumuza burs vermeye başladık bu gece bu konser ile Haluk Levent ve ekibinin desteği ile 105 çocuğumuza daha burs vereceğiz çünkü bizi ve Türkiye’yi bu duruma getiren cehaletti, buna bir son vermemiz lazım. Her çocuğun eğitim hakkı vardır ve bunun için sonuna kadar çalışacağız. Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği sizinle, tüm toplumla ayakta kalacaktır, bu yüzden Kıbrıs’ın en büyük derneği olacak ve eğitim için sonuna kadar çabalayacağız. Tekrardan Haluk Levent ve ekibine, buraya gelen ve destek veren tüm Kıbrıs halkına teşekkür ediyorum, şampiyonlar ölmez.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam