DOLAR 32,5870 0.1%
EURO 35,0238 0.44%
GBP 40,6407 0.11%
ALTIN 2.427,590,19
BITCOIN 2100232-3,44%

KTSYD Kupası’nda ‘BATI DERBİSİ’

ABONE OL
11 Ağustos 2016 10:51
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) tarafından geleneksel olarak düzenlenen KTSYD Kupası’nda bu yıl Süper Lig’in iki batı temsilcisi Binatlı ile Baf Ülkü Yurdu takımları karşı karşıya gelecek. Geliri Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’na bağışlanacak olan ‘batı derbisi’ 10 Eylül Cumartesi günü Güzelyurt Zafer Stadı’nda oynanacak.

Basın toplantısı düzenleniyor

Binatlı ile Baf Ülkü Yurdu arasında oynanacak final karşılaşması öncesi ilk basın toplantısı yarın (12 Ağustos Cuma) saat 11.00’de KTSYD Konferans Salonu’nda gerçekleşecek. Basın toplantısında KTSYD Başkanı Bülent Kılıçoğlu, Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Nevhiz Özer, Binatlı Başkanı Orsel Neşe, Baf Ülkü Yurdu Başkanı Mustafa Başarı, Binatlı Teknik Direktörü Ulus Nasıroğlu ve Baf Ülkü Yurdu Teknik Direktörü Ahmet Soğukpınar katılacak.

İkisi de çok iyi sezon geçirmişti

Geçen sezon çok büyük bir çıkış yakalayan ve lige yeni yükselmesine rağmen şampiyonluk yarışı veren Binatlı, son haftaya kadar şampiyonluğu kovalamış ancak son haftada aldığı mağlubiyetle şampiyonluk şansını yitirmişti. Baf Ülkü Yurdu takımı ise çok iyi transferlerle girdiği Birinci Lig’de beklediği başlangıcı yapamamasına rağmen ikinci devrede aldığı istikrarlı sonuçlarla Play-Off oynama hakkı elde etmişti. Güzelyurt’un Süper Lig’de en çok şampiyonluk unvanı olan takımı olan Baf Ülkü Yurdu takımı Play-Off maçlarında finalde bir diğer batı temsilcisi Denizli’yi mağlup ederek yeniden Süper Lig’e çıkmayı garantilemişti.

Kılıçoğlu: “Artık finallerimizi ‘farkındalık’ adı altında yapıyoruz”

KTSYD Başkanı Bülent Kılıçoğlu, KTSYD Kupası finali ile ilgili olarak yaptığı açıklamada organizasyona çok iyi hazırlandıklarını ve finalin adını koyana kadar ciddi bir çalışma yaptıklarını belirtti. Binatlı-Baf Ülkü Yurdu finalinin özelde batı bölgesine, genelde ise ülkedeki tüm futbolseverlere yeni sezon öncesi bir hareket katacağını düşündüklerini belirten Kılıçoğlu, “Artık finallerimizi ‘farkındalık’ adı altında yapıyoruz. Geçen yıl ÖZEV ile başlattığımız projemizde bu yıl da Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı ile bir işbirliği gerçekleştiriyoruz. Finalden elde edilecek tüm gelir bu vakfa bağışlanacak.”dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam