DOLAR 32,5591 0.02%
EURO 34,8766 -0.03%
GBP 40,5569 0.05%
ALTIN 2.431,680,08
BITCOIN 2112510-2,88%

Galeri sahibi dinlendi

ABONE OL
10 Ağustos 2016 10:31
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Evrim KAMALI 
Lefkoşa’da 19 Şubat tarihinde üç farklı işyerine eş zamanlı olarak gerçekleştirilen kundaklama olayları ile ilgili hükümsüz tutuklu olarak ceza evine gönderilen sanıklar Evren Baysal, Eren Baysal, Ozan Ögeyik, Mahmut Selkar, Âdem Bağlars dün Ağır Ceza mahkemesine sevk edilmezden önce yapılan ilk tahkikat duruşması için mahkeme huzuruna çıkarıldılar.
Yargıç Murat Soytaç huzurunda gerçekleşen dünkü duruşmada ilk olarak King Oto Galeriyi yaktığı gerekçesi ile tutuklu bulunan Mahmut Selkar’ın tahkikat duruşmasına devam edildi.

King Oto Galeri sahibi tanık olarak dinlendi 
Yargıç Murat Soytaç huzurunda dün İddia makamı mahkemeye tanık olarak King Oto Galeri sahibi Halil Kahraman ile çalışanı Çağın Mullaoğlu’nu tanık olarak dinletti. Mahkemede ifade veren Kahraman kimse ile husumeti olmadığını olayın azmettiricisi olduğuna inandığı Enver Bahçeciler ile aralarında araba emlak gibi alış verişler olduğunu olaydan yaklaşık 2 hafta önce Bahçeciler ’in kendisini arayarak 100 bin TL istediğini ve yerine araba rehin bırakacağını söylediğini ancak kabul etmediğini bu nedenle kendisinden çek alış verişinden alacağı olmasından ötürü parayı istediğini ve parayı verdiğini söyledi. Galerisinde meydana gelen yangında 1 173 295 TL zarar olduğunu bunun 687 Bin TL sini sigortanın karşıladığını ama geriye kalan hasarın karşılanmadığını belirterek bu işten sorumlu olanlardan şikâyetçi olduğunu söyledi.

“Bazı araçlar galeri dışına çıkarılarak kurtarıldı”
Kahraman’ın şahadetinin ardından tanık olarak dinletilen Çağın Mullaoğlu ise olay gecesi kendisine patronu tarafından telefon geldiğini ve yangın olduğunu söylediğini olay yerine gittiğinde itfaiyenin orada olduğunu ve araçların bazılarını galerinin dışarısına çıkararak kurtardıklarını söyledi. Tanık Mullaoğlu sanık Mahmut Selkar ile tanıştığını düğününe geldiğini ve daha önce birlikte spor da yaptıklarını sanığın Enver Bahçeciler ‘in sağ kolu olduğunu da belirtti. Tanık kendisine olay gecesi kayıt edilen kamera görüntülerinin izletilmesi üzerine yüzleri belli olmayan ve koşarak kaçanların birinin Mahmut Selkar diğerinin de Mustafa Kaya olduğu yönünde beyanda bulunarak koşma stillerinden benzettiğini söyledi.
Bazı isimlerin tahkikat duruşması ertelendi 
 Tanığın şahadetinin ardından dava kaldığı yerden devam etmek üzere ileriki bir tarihe ertelenirken diğer tutuklu bulunan  sanıklar Evren Baysal, Eren Baysal, Ozan Ögeyik ve Âdem Bağlars’ın  tahkikat duruşmaları ise yine ertelendi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam