DOLAR 32,5806 0.31%
EURO 34,8205 0.19%
GBP 40,4158 -0.51%
ALTIN 2.502,250,73
BITCOIN 20928741,52%

İşler iyice karıştı

ABONE OL
25 Nisan 2018 07:06
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Yeni BAKIŞ

Cumhuriyetçi Türk Partisi’nin Değirmenlik Belediye Başkanı adayı netleşti. Osman Işısal’ın adaylıktan çekilmesi ile CTP’nin adayı, Ali Karavezirler oldu.

 Işısal, 24 Haziran’da gerçekleşecek seçimde parti adına yarışacak olan Ali Karavezirler’e destek olacağını açıklamasına karşın, ortaya çıkan durumu anlamakta zorlandığını, çok yorulduğunu ve artık bu konunun kapanması gerektiğini söylediği elde edilen bilgiler arasında.

Değirmenlik, partiye büyük sorun yarattı

CTP’nin Değirmenlik Belediyesi dışındaki tüm bölgelerde büyük ölçüde belediye başkanları yeniden sorunsuz aday olurken, Değirmenlik belediye başkanlığı adaylığında ısrarcı olan ve iki kez milletvekili adayı olup seçim kaybetmesine karşın, MYK üyesi Ali Karavezirler’in yarattığı huzursuzluk, Lefkoşa’ya taşındı. 

Erhürman’la görüştüler

Değirmenlik ve bölge köylerinden birçok örgüt başkanı, yönetici ve üyelerinden oluşan kalabalık bir grubun, önceki akşam Başbakanlığa baskın yaparak başbakan Tufan Erhürman ile konuyu tartıştıkları öğrenildi. 

Yeni Bakış’a ulaşan bilgilere göre, bu sorunun kökten çözülmemesi durumunda, CTP’nin Değirmenlik belediye başkanlığını kaybedeceği yönünde uyarılarda bulundukları ifade edildi.

Mağusa ve Mehmetçik’te Belediye Başkan adayları belirlendi

Bu arada, CTP Mağusa ve Mehmetçik belediye başkanı adaylarını belirledi. CTP’den konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Cumhuriyetçi Türk Partisi Parti Meclisi 19 Nisan 2018 Perşembe akşamı gerçekleştirdiği toplantının kararlarına uygun olarak yapılan çalışmalar sonucunda, Mağusa Belediye Başkan adaylığına Erol Adalıer’in, Mehmetçik Belediye Başkanlığı’na da Cemil Sarıçizmeli’nin aday gösterilmesine karar verdi” ifadelerine yer verildi. 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam