DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
GBP 40,2943 -1.04%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2069865-2,30%

Kısa: Devlet ev ödevini yapmıyor

ABONE OL
14 Ağustos 2017 09:24
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Gifa Holding’in ihtiyaçlı vatandaşlara yönelik düzenli olarak yaptığı gıda yardımları gelişerek devam ediyor.

 

Yardımlar Karpaz ve Mağusa’da vatandaşa ulaştırıldı

 Bu çerçevede Karpaz bölgesinde Sazlı köy, Yedi konuk,Gelincik, Mersinlik, Boltaş ve Kaplıca’da vatandaşlara yardım paketleri dağıtıldı. Yardım paketleri Gazimağusa’ın Maraş bölgesinde ise Veyseller, Anadolu, Çorap Fabrikası, Harika, Antalyalılar ve Canbulat mahallelerinde ihtiyaçlı vatandaşlara ulaştırıldı.

 

Kısa: Sosyal devletin gerekliliği yerine getirilmiyor

Gifa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kısa, yaklaşık bir yıldan beri firma olarak ihtiyaçlı vatandaşa yaptıkları gıda yardımlarını ülkenin hemen hemen her bölgesine ulaştırmak hedefiyle yola çıktıklarını belirterek, “Amacımız geçim sıkıntısı çeken vatandaşımıza bir nebze olsun yardım eli uzatmaktır” dedi. Ülkenin özellikle ekonomik anlamda zor ve sıkıntılı günler geçirdiğine dikkat çeken Kısa, “Sosyal devlet anlayışında bir devlet vatandaşının sağlığından eğitimine kadar yaşam standartlarını düşünmekle yükümlüdür, ancak bizim gibi gelişmemiş veya o anlayışın yerleşmediği ülkelerde ise hükümet edenler vatandaşı değil de kendi yandaş ve çıkar gruplarını düşünmektedir” diye konuştu.

 

“Kurban bayramı öncesi yardımlar artarak sürecek”

Kısa, yaklaşan Kurban bayramı öncesi vatandaşa biraz nefes aldırmak adına yardımların artarak süreceğine işaret etti ve “Ülkesini ve insanını seven değerli iş adamlarımız da bu kervana katılsın” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam